top of page

SelaHeals

Grunnkurs

Det å gjennomskue egoet og vite hvordan du møter det - gir deg skikkelig frihet. Det vi lærer bort blir endel av deg og din hverdag og du får høyere energifrekvens som gjør at du oppfører deg og tiltrekker deg ting på en helt annen måte enn før og det gjør at du bryter fri fra ego og alle de tinga du gjør ubevisst. Du søker ikke lenger utover for bekreftelse, men står stødig i deg selv.

 

Vi lærer deg å ta bort røttene til "problemet", som er smertekropp og ego. Det gjøres enkelt ved å øke energien din og det fine er at du trenger ikke å gå i dybden av utfordringene dine og fordype deg i ting som har skjedd deg. 

 

Det fyrer faktisk bare opp ego og drar energien i deg ned. Veldig mange som tar grunnkurset vårt får et aha øyeblikk når de hører det. Ja, for i kurset vårt slipper du å gå inn og rippe opp i vonde hendelser fra fortiden din. Og hurra for det.

En av de viktigste tingene du lærer hos oss, er at du vilu tørr å gjøre det du kjenner blir riktig for deg, uten egoets usikkerhet, forvirring og rakking ned av deg selv.

 

Vi holder ulike kurs, men selve grunnpilaren i alt vi gjør, er grunnkurset vårt, hvor vi lærer bort veien til ro og tilfredshet. Og er ikke det alle vil ha? 

Allikevel går mange av oss rundt og prøver å bli bedre, tror det er noe utenfor oss selv som må til og så blir det i seg selv et evig prosjekt år etter år. 

 

Arbeidet vårt peker i samme retning som bla: zen buddhisme, taoisme, Allan Watts, Carl Jung og Eckhart Tolle, blandet med energiarbeid - og denne komboen har vi kalt AIS-metoden - aksept, indre bevissthet og stillhet. 

 

Og det er denne komboen, som gjør det så effektivt. Du lærer å holde energien din høy, slik at du kan være tilstede i øyeblikket og ikke bli lurt av ego - ubevisste tanker og følelser. 

Det du lærer er å rette oppmerksomheten mot det som foregår på "innsiden". Ikke ved å snakke og gruble om endringene du ønsker deg, men ved hjelp av energien i deg og omforming av den ved det løse opp følelsesmønstre og vaner som du ikke ønsker mer. 

Den omformingen gjør at du får høyere energi og ser hva Ego gjør med deg. Du blir tilstede i livet ditt og klarer å skjønne hva ego prøver seg på - og klarer å ikke bli med på det. Du klarer å holde deg i ØYEBLIKKET.

 

Dette er en prosess som skjer mens du lever ditt vanlige liv. Det å gjennomskue egoet og vite hvordan du møter det - gir deg frihet. Du søker ikke lenger utover etter bekreftelse, men står stødig i deg selv. 

Ting faller på plass og det herlige er at det er veldig gøy å jobbe med ego og bevissthet, slik vi lærer deg det.

 

Det er håndfast og noe man erfarer og det er ikke vanskelig å gjøre. Dette er en ekstremt jordnær prosess, som ikke krever at man skal tro noe. For det er ikke teori og tro. Det vi lærer bort blir endel av deg og din hverdag. Dette er praksis og praktisering. 

 

​"Jeg har begynt på kurset, skal snart se video om bevissthetstrening, og allerede i går kveld, da jeg lå og slappet av før innsovning, så kjente jeg at jeg fikk tilgang til en dyp ro i øyeblikket, og det var helt vidunderlig!! Kjenner allerede at jeg virkelig liker dette!" Anne

Å leve i flyt

Du vil oppleve at du får mye bedre helse, at du har en kropp du verdsetter, relasjonene du har vil være gode, ærlige og varme. Du vil gjøre det du liker å gjøre og føle en nærmest ungdommelig og ustoppelig energi, men som på samme tid, utrolig  balansert, trygg og rolig. 

 

Alt dette skjer fordi du kommer til et punkt der du er tilstede i det du gjør og små hverdagslige ting gir deg glede og ting kommer mer i flyt og faller på plass. 

Selve kurset består av åtte moduler som man har tilgang til i ett år. Disse modulene inneholder filmer som steg for steg drar deg videre i prosessen med å tynne egoet, forløse smertekropp og bli mer og mer tilstede HER og NÅ og alt foregår ved å manipulere energien i deg. 

For å kickstarte prosessen har vi inkludert ulike pakkeløsninger, som inkluderer veiledning i tillegg til selve kurset, som er videomodulene.

Dette inkluderer digitale gruppesamlinger, hvor vi møtes over zoom. Hver uke i 2 timer, så øker vi energien i deg, gjør øvelser sammen, Elisabeth utfører inviduell og gruppehealing. Det er også Q&A og mye mer.

I tillegg til har vi også privattimer i kursperioden. Alle opplever en til en undervisning, som ekstremt nyttig fordi i denne prosessen møter man på ulike egoer og smertekropper. Vår oppgave: er å lære deg hvordan du i praksis møter ego uten at det påvirker deg, eller drar deg ned. I begynnelsen kan egoet gjøre motstand og da oppleves det godt for mange å få hjelp til å se og forløse. Og bli dratt fremover.

Kurset vi holder endrer liv. Det er en helt fantastisk reise for dem og oss. Hver eneste dag ser vi at folk endrer seg og blir de de er ment å være. 

 

Og det er akkurat det du kommer til å få til. Velkommen til å endelig få det til det som du så inderlig har ønsket deg i så mange år. Ro, harmoni og trygghet til å gjøre ting kun fordi du har lyst og kjenner at det blir riktig for deg. Herlig.

Du kan velge mellom 3 ulike måter å ta grunnkurset vårt på. Selve kurset i seg selv

er likt i de ulike pakkeløsningene. Det som varierer er antall gruppesamlinger 

og private undervisningstimer og personlig oppfølging på mail som er uvurderlig hjelp også til å se ting i deg enda klarere. 

 

Delbetaling er mulig hos oss og det koster deg ingenting ekstra. Ta kontakt med oss på chatten, så deler vi opp beløpet i flere fakturaer.  Og ønsker du en prat med oss, så

ta kontakt med oss via chatten eller kontaktskjema her

Vårt mest populære opplegg (12 uker)

Dette er for deg som kjenner at nå er du KLAR til å skape endring i ditt liv, men du vet at du lærer og utvikler deg best når du har noen du kan prate med underveis om dine personlige utfordringer i en privat setting.

 

Det er viktig for deg å føle deg sett og ivaretatt og møte forståelse for hvordan du har det akkurat nå og ha den tryggheten om at du har tilgang til oss både gjennom personlig privat veiledning flere ganger underveis og at vi er tilgjengelig på mail hele tiden.

I perioden har du fem privatundervisnings-timer, og 12 gruppesamlinger, dette vil sikre deg et kursløp med oppfølging og støtte, uten at du må sette av mye tid. 

5 privatundervisning (7,5 timer)

12 digitale samlinger (24 timer)

Selve kurs modulene har du tilgang til i 1 år og er du ikke ferdig, så er det bare å spørre oss om du kan ha beholde dem lenger.

Pris 18 900 kr (verdi 31.700 kr)

Dette er et helt rått opplegg. Du vil ikke "kaste" bort mer tid på Ego.

Du er på et punkt hvor du skjønner at du er viktig, og at dette er noe du virkelig vil. Du vil utvikle deg og ta fra ego kontrollen i en rekordfart.  

Du har ukentlige samtaler med oss hvis du ønsker det og vi er tilgjengelig på mail hele tiden. 

Personlig samtaler er ikke bare en uvurderlig støtte i prosessen , men vi gir deg også healing og lesing hver gang og det gjør underverker med ego frigjøringen. 

 

Du blir ustoppelig og Ego settes på plass på få uker.

 

12 privatundervisning (18 timer)

3 healingtimer (3 timer)

12 digitale samlinger (24 timer)

Selve kurs modulene har du tilgang til i 1 år og er du ikke ferdig, så er det bare å spørre oss om du kan ha beholde dem lenger.

Pris 26 900kr ( verdi kr 60.600 kr)

For deg som virkelig vil gå ALL-IN (12 uker)

Denne kurspakken har vi laget til deg som kjenner at du vil få dette til på egenhånd og alt du trenger er å se selve kurset og delta på gruppesamlingene.

Du ønsker ingen sparringspartner underveis og det har vi full respekt for. Vi er alle forskjellige, så dette er til deg som lærer deg ting best sjøl.

1 privatundervisning (1 time)

8 digitale samlinger (16 timer)

 

Selve kurs modulene har du tilgang til i 1 år.

Pris 13 900 kr (verdi 15.600 kr)

For deg som klarer deg sjøl (8 uker)

Våre Grunnkurs pakker

bottom of page