top of page

SelaHeals

Gruppesamling

"Tusen takk for en nydelig samling i kveld. Masse god healing. Nå er jeg på plass i meg selv. Lesingen var magisk. Så alt som i en film. Vet nå hva jeg må gjøre for å ta vare på meg selv her og nå. Må bare tilføye at å begynne denne indre reisen er bare helt utrolig. Både på godt og vondt. Det er et eventyr hva vi kan finne av skatter og traumer. Og det å sette ord på det. Og å lære et redskap til dette. Det å begynne å leve fra innsiden ut og bli kjent med seg selv. Er magisk. Da kan bare verden seile sin egen sjø og vi står stødig"  Valerie

Hver uke har vi digitale gruppesamlinger hvor vi møtes på. Disse samlingene er et uvurderlig tilbud i kursperioden. Og la deg ikke avskrekke av ordet gruppe. Vi vet at folk er forskjellig. Det er absolutt ikke alle mennesker som liker dette med å være i gruppe, og dette å skulle dele foran flere andre. Slik er det ikke hos oss.

Vårt fokus er at du skal kjenne etter hva som er riktig for deg, så det er fullstendig opp til deg om du ønsker å være på eller av kamera. Vi har deltakere som lærer best ved å være aktive, og andre som lærer best ved å observere, begge deler er like bra og ønsket.

Det er typisk Ego å føle på det ene og det andre. Og for mange kan Egoet begynne å føle et ansvar på at den burde bidra, si noe, og i andre tilfeller er det slik at Den tar ordet og begynner å presse seg til å måtte si noe på samling, eller ha på kamera. I slike tilfeller er det best å gjøre motsatt av hva Egoet vil - bestem deg heller for at kamera er av og at du gjør dette for din skyld. 

Det er viktig å huske at samlingene er jo en del av et kurs, som du har gitt deg selv. 

De skal du bruke akkurat slik du vil og som passer deg best. For oss spiller det ingen rolle. Kanskje ønsker du å bryte med et ego som ikke vil være på kamera, og derfor begynner du å ha det på. Dette er det som er så GØY, med denne måten å jobbe på - det har egentlig ikke så mye å si hva du gjør, men hvem i deg som gjør det. Og har du spørsmål, men ikke ønsker å si dem høyt på samlingen, så kan du skrive dem i chatten eller på mail til oss.

På samling snakker vi om tema: Ego/Smertekropp, også trener vi på å være i det berømte øyeblikket. Og det er definitivt noe som må trenes opp, så disse samlingene vil virkelig hjelpe deg å komme på plass. Vi svarer på dine spørsmål som du enten stiller muntlig, i chatten eller på mail i forkant. Og om du ikke har noe du ønsker å ta opp, lar du være med det. Noe av det mest praktiske med ego, er at det er likt i alle, så når en i gruppa tar opp et spørsmål eller tema, kan man alltid relatere det til seg selv. Grenser som kjønn, alder, og livssituasjon viskes bort, og vi ser at vi alle er like.

"Var veldig godt å se og være med dere i kveld. Takk for det dere gjør og at jeg får være med på det. Det gjør livet så mye bedre å kunne føle på fellesskap i de tingene her." Magnus

Under disse samlingene gjør Elisabeth energiarbeid/healing, hvor hun jobber både med gruppen som helhet, men også fokuserer på hver enkelt. Fokuset er å løse opp i smertekropper/energiblokkeringer, slik at du lettere kommer på plass i deg selv. For det er poenget med alt dette, at du skal få løst opp i, gitt slipp på og få gå videre. Det at healingen foregår over nett, og ikke fysisk, har ingenting å si for effekt. Det er faktisk bedre, for da har man en følelse av privatliv.

Vi har ingen tro på det å holde på det som holder oss nede, og vi har ingen tro på at det hjelper å snakke om ting som har vært. Snakke om historiene egoet holder fast ved, gjør de historiene bare enda sterkere. Dette er et viktig poeng å få fram. For vi driver ikke med klassisk gruppeterapi, hvor en snakker om det som en gang var.

Det gjør vi kun hvis det er av nytte, og kun fra et bevisst perspektiv. Det å se egoet, avsløre det i seg selv, kan være en så utrolig morsom ferd, og jo mindre personlig vi gjør det, jo morsommere blir det.

Men det viktigste er at vi ikke bare snakker om alt dette store på et konseptuelt nivå, slik mange gjør. Vi viser deg hele tiden hvordan du faktisk gjør noe med det vi påpeker.

I disse samlingene kommer du til å lære deg hvordan du kommer på plass, forløser negative energi/følelser og går inn i det berømte øyeblikket HER og NÅ.

Vi, Elisabeth og jeg (Jenny) jobber intuitivt, så du vil oppleve at hver gruppesamling er forskjellig.

Det er ekstremt øyeåpnende å ha dette ukentlige påfyllet. Det vil gi deg påfyll av energi og inspirasjon. Ikke bare fordi det blir gitt healing, men også fordi du tilbringer tid med andre på samme reise. Virkelig se og kjenne på fellesskapet og at vi alle har mye av de samme utfordringene, Egoer og smertekropper. Og det vil også hjelpe deg til å komme til det punktet der du virkelig kan se deg selv i andre 

SE at vi alle er det samme, at vi alle er EN  

"Tusen takk for et supert kurs. Det har vært veldig lærerikt. Det er så mye gull i videoene og jeg har oppdaget og forløst mange fastlåste følelser. Jeg har hatt stort utbytte av samlingene selv om jeg ikke har vært så aktiv." Trine

Selve kurset består av åtte moduler som man har tilgang til i ett år. Disse modulene inneholder filmer som steg for steg drar deg videre i prosessen med å tynne egoet, forløse smertekropp og bli mer og mer tilstede HER og NÅ. I tillegg er alt av kursmateriell også tilgjengelig som lydfiler.

For å kickstarte prosessen har vi inkludert ulike pakkeløsninger, som inkluderer veiledning i tillegg til selve kurset, som er videomodulene.

Dette inkluderer gruppesamlinger, hvor vi møtes over zoom. Der går vi gjennom øvelser, healer, og har live Q&A og mye mere. 2

I tillegg til har vi også privattimer i kursperioden. Alle opplever en til en undervisning, som ekstremt nyttig fordi i denne prosessen møter man på ulike egoer og smertekropper

 

Vår oppgave: OG den kan vi; er å lære deg hvordan du i praksis møter det uten at det påvirker deg, eller drar deg ned. I begynnelsen kan egoet gjøre motstand og da oppleves det godt for mange å få hjelp til å se og forløse. Og bli dratt fremover.

Kurset vi holder endrer liv til en slik utstrakt grad, at det virker umulig. Hver eneste dag ser vi at folk endrer seg og blir de de er ment å være. Grunnkurset vårt heter: Lev HER og NÅ - Ta kontrollen fra Ego.

Og det er akkurat det du kommer til å få til.

Vi har ulike kurspakker og du skal kjenne etter hva som frister mest. Selve kurset i seg selv, altså videomodulene inneholder alt du trenger. Men gruppesamlinger og personlig oppfølging er uvurderlig hjelp også til å se ting i deg enda klarere.

Kjenner du at dette er noe for deg, og har noen ting du lurer på eller bare vil vite litt mer. Ja, da slår vi gjerne av en prat.

bottom of page