top of page

SelaHeals

Healing/Lesing

Healing og lesing (reading) er to verktøy vi ofte tar i bruk i arbeidet vårt og du vil møte på det både når vi har privattimer, og i gruppesamlinger.

Veldig mange av de vi har på kurs, har veldig sterk intuisjon, men i perioder når egoet er aktivt er det vanskelig å skille hva som er hva og da er det godt å få veiledning til underliggende følelser som bør forløses. 

Lesing er en lettvint, men sterk måte å få kontakt med deg selv på uten ego som blander seg inn. 

Om andre leser deg eller du har lært å lese deg selv, så setter du deg i kontakt med energifeltet rundt deg - også kalt auraen. Den informasjonen du får derfra, ivaretar deg på alle plan og den skifter energien i deg. Og nettopp dette energiskiftet som skjer, åpner deg opp for å ta imot og se ting fra et annet perspektiv.

Så tilstanden din blir endret både energetisk og fysisk. Og det oppleves da for de fleste en sterkere klarhet, trygghet, mot, gjennomføringskraft, kjærlighet og godhet. Dette gjør at det vil komme opp en del følelser i deg. Så vi anbefaler deg å kjenne mer på følelsene enn hva som blir sagt konkret under lesingen. Og grunnen er at disse rene, ekte følelsene dine i lesingen gir deg kraft som drar deg til å utføre endringene som trengs.

I en reading session, kan du fortelle oss, hvis du kjenner at du ønsker å ha fokus på noe spesifikt i samtalen. Det vil si at du kan bli lest på temaer som f.eks: kjærlighet, helse, angst, traume, mål og drømmer. 

 

Ja, man kan lese på det meste. Men det er ikke slik at du må ha noe du ønsker å bli lest på. Det går like fint an å la det som skal komme, komme. Du har også mulighet til å stille spørsmål. Vi tar opptak hvis du ønsker det, slik at du kan sette/legge deg til rette, og la denne tiden med oss være en lavterskel, hvor du kun lytter til det som blir sagt.  

For å få en best mulig opplevelse anbefaler vi, særlig hvis det er første gang, at du bare tar det som en opplevelse/reise i seg selv. Litt den samme innstillingen som når man går på kino eller teater. Bare ta det for det det er, i dette tilfelle: du som lytter til at et annet menneske som snakker, også er du tilstede i det.

I vårt videregående kurs 1, lærer vi deg hvordan du kan lese og heale deg selv. Og hvis du kjenner at det er et verktøy du vil ta i bruk for å lese og heale andre mennesker og dyr, så lærer vi bort det i videregående kurs 2

Healing - det er å bli hel igjen. Det er en sjel til sjel kontakt hvor universelle energier blir aktivert. Som du vet er alt energi - også følelser. Og når en person legger lokk på følelsene sine og ikke har fått løst dem opp, så skapes det energiblokkasjer i energisentrene og i energibanene i kroppen. Det er dette som vi kaller smertekropp.

Det healing gjør, er å løse opp i disse blokkasjene, slik at energien igjen kan flyte fritt og du kan leve i kraften av deg selv.

Vi gleder oss til å veilede deg gjennom en lesing/healing session. Hjertelig velkommen er du. 

Prisen er kr 1200 for folk som tar kurs hos oss og kr 2200 ellers. Du kan bestille her

Og har du noen spørsmål, så ta kontakt med oss i chatten eller her.

"Tusen takk for en nydelig samling i kveld. Masse god healing. Jeg fikk et syn at vi sto i ring og holdt hverandre i hendene. Nå er jeg på plass i meg selv. Lesingen var magisk. Så alt som i en film. Vet nå hva jeg må gjøre for å ta vare på meg selv her og nå. Må bare tilføye at å begynne denne indre reisen er bare helt utrolig. Både på godt og vondt. Det er et eventyr hva vi kan finne av skatter og traumer. Og å lære et redskap til dette. Det å begynne å leve fra innsiden ut og bli kjent med seg selv. Er magisk." Stor klem fra Valerie

bottom of page