top of page

SelaHeals

Medie omtaler

Hele podcast intervjuet kan du høre her:

https://podcasters.spotify.com/pod/show/magasinet-medium/episodes/9-AIS-metoden--Ta-kontrollen-fra-egoet-m-SelaHeals-e2etote/a-aan76jp

Her snakker vi om hvordan ego tåkelegger og forvirrer oss, slik at vi ikke får med oss hva som egentlig har foregått, når du plutselig befinner deg i å tenke på noe i framtiden eller fortiden. Det er utrolig gøy når du begynner å legge merke til dette altså.

Ego er ekspert på å dra oss videre til den neste tingen og den neste tingen. Lar oss ikke få lov til å kose oss med det vi holder på med.  

En stor takk til Ragna for at vi fikk lov til å dele hva det er vi egentlig holder på med og hvordan du kan ta fra ego kontrollen.

Vi deler våre egne erfaringer og innsikter om hvordan vi kan trives og ha det godt i livet. Det handler om å leve i øyeblikket, å være til stede i våre egne liv og å finne balanse i en stadig hektisk verden. Vi deler våre beste tips og triks for å finne indre ro og harmoni. 

Dette er en reise hvor vi dykker dypt inn i temaer som tilstedeværelse, ego, følelser og mye mer. Det er en ærlig og åpen samtale som forhåpentligvis vil få deg til å tenke, reflektere og kanskje til og med se livet litt annerledes. 

Vi har satt oss ned for en samtale uten filter, uten script og uten forventninger om prestasjon. Lyden ble som den ble, men det var nettopp det som gjorde denne episoden så spesiell - det var ekte, autentisk og ufiltrert. Tusen tusen takk Alex

Du kan lese hele artikkelen her: MEDIUM ARTIKKEL

Dette skrev redaktør om oss. Tusen tusen takk Elisabeth. 

"Egoet er de automatiske tankene våre som vi ikke er bevisst, og at egoet er alle rollene vi spiller som egentlig ikke er vårt autentiske selv. Egoet gir oss også en viljestyrke, men dersom viljen til å nå et mål eller en drøm kun styres av egoet, vil det kunne skape en del uro i deg om ting ikke går som vi ønsker og planlegger.  

For egoet legger merke til alt som er negativt først. Det gjør oss redde og usikre, slik at vi lett trekker oss tilbake. Derfor er det lurt å lære seg å få styre egoets irrganger mer bevisst, og mer om dette kan du lese om i artikkelen Tem egoet og lev livet du ønsker. Du kan si det er en hjelp til oppvåkning av ditt autentiske selv."

https://issuu.com/hverdagsnett/docs/nr5  har på side 82 publisert hele artikkelen om oss. Stor takk til Anne Lise.

Har du noen gang tenkt over at du kun er en person? Så hvorfor skal du da ikke være den personen uansett hva som skjer? 

Hvorfor later vi som, sier ja når vi mener nei, spiller ulike roller og kanskje får dårlig samvittighet for å gjøre ting som gjør oss godt. 

Elisabeth deler der hvordan ego fikk henne til å gå på tvers av seg selv - enda det var det aller siste hun ønsket å gjøre mot venninnen sin. 

Du får også vite mer om oss og hvordan vi fikk til å ta kontrollen fra Ego. Den stemmen i hodet som klandrer, dikterer, sammenligner og dramatiserer alt så stort slik at vi mennesker begynner å spille roller for å passe inn i de ulike situasjonene som oppstår. 

bottom of page