top of page

SelaHeals

Elisabeth

Størsteparten av arbeidet mitt har vært rettet mot psykiske utfordringer i helsevesenet, men jeg har alltid vært fasinert av hvordan energi påvirker oss og ikke minst endringer vi kan gjøre med energien i oss, og rundt oss. Alt er jo energi. 

Denne interessen har ført meg til å utforske mye forskjellig i den retningen og det jeg har blitt mest tiltrukket av, er healing. Jeg har brukt dette i mitt arbeid og spesielt mye de siste årene hvor jeg jobbet som reading terapeut. Ved det har jeg hjulpet folk til å komme i kontakt med sitt autentiske jeg og fått dem til å åpne seg opp for at de er så mye mye mer enn det de går rundt og tror. 

Erfaring med tankespinn og uro har jeg hatt mye av i min oppvekst og spesielt i tenårene var det intenst. Det skyldtes først og fremst tankesettet jeg hadde rundt det å vokse opp i et strengt kristen hjem og med en menighet og privat skole som hadde hovedfokuset på at uansett hva jeg sa eller gjorde, så var det aldri bra nok for Gud. Flere ganger om dagen måtte jeg be om tilgivelse for alle mine synder. 

 

Dette gikk utover selvfølelsen min og jeg ble veldig usikker på hva jeg kunne gjøre og ikke gjøre. Min støttespiller i barndommen var det store speilet på soverommet hos mine foreldre. Der stod jeg og jazzet meg opp, ved å se meg inn i øynene og le, tulle og danse. Jeg elsket tiden foran speilet. I ettertid så jeg at min intuisjon og kontakt med meg selv utviklet seg foran speilet slik at jeg mer og mer godtok den jeg var.  

 

I slutten av tenårene ble jeg kjent med en gutt som hadde mye kunnskap om hvordan jeg kunne finne mer ro og aksept, for at jeg var bra nok som jeg var. At jeg hadde alt jeg trang inne i meg. 20 årene ble noen spennende år hvor jeg utforsket mye forskjellig, bl.annet Reiki, Vispasna, Kundalini o.s.v.

 

Men det toppet seg helt når jeg som 29 åring la ut på en mangeårig jordomseiling. Da møtte jeg utrolig mange spennende spirituelle lærere, hvor urgamle evner og spiritisme, var hovedfokuset i hverdagen. Jeg elsket og høre på dem og healing evnene mine utviklet seg kraftig på de 12 årene jeg var ute å seilte. 

Men måten jeg gjorde healing på, tok bort uroligheten for en stund, men så kom den opp igjen. Følelser som å ikke være elsket dukket opp i meg hvert eneste år. Jeg ønsket til bunns, så jeg tok utdannelse som reading terapeaut og det var et utrolig fasinerende verktøy, men det løste ikke opp uroligheten i meg det heller. 

Det var først når jeg møtte Jenny - som fortalte og viste meg hvordan følelser trengs å forløses - at jeg kom til ro, tilfredshet og fikk en trygghet i meg selv jeg ikke har kjent på tidligere. Det var en ekstremt imponerende metode som overskygget alt annet jeg hadde lært.

Jeg opplevde total stillhet i flere minutter og jeg husker jeg satt og ventet på tankene, men de uteble. Det var en helt absurd opplevelse og være så rolig og tilfreds i ukesvis. Og ukene ble til måneder og år. Jeg lærte å omfavne istedenfor å ha motstand til hvordan jeg var, hva jeg sa og hva som skjedde. Fasinerende.

Så fasinerende, at jeg tok motet til meg og spurte Jenny om hun ville jobbe med meg og sammen utviklet vi AIS metoden. Der har vi samlet absolutt alt du trenger for å finne inn til deg selv. For når du klarer å kjenne etter - og være i kontakt med deg selv - det er da da det oppstår aksept og ro for hva som har vært og er. 

Og heldigvis trenger du ikke å grave i følelsene dine eller fortiden. Vi lærer deg en kombo av hvordan du kan bli bevisst gjennom å øke energien din, og få flyt i livet ditt gjennom forløsning og omforming av følelser.

 

Det endrer perspektivet ditt totalt på hva som egentlig skjer med deg. Veldig behagelig og kul måte å ordne opp i  Alle mennesker handler på følelser og det er der trikset ligger - å få opp energien i deg slik at du kan frigjøre deg fra følelser som holder deg tilbake fra å klare å leve det livet du ønsker deg.

Det spesielle med AIS metoden er at den går grundig til verks - uten at du trenger å grave i fortiden din. Den røsker ikke opp utfordringene dine bare ved roten, men tar med røttene også og det er der løsningen til varig endring ligger.

 

Slik blir det flyt i energien din og alle vet jo hvordan enn føler seg når enn har en god dag. Det er jo så herlig og det vil du få masse av hvis du velger å henge med oss i noen måneder.

 

Gleden er derfor stor fra vår side, at vi kan dele dette med deg, slik at du også kan få til de endringene du ønsker deg. 

bottom of page