top of page

SelaHeals

Jenny

Jeg har erfaring som lærer i grunnskole og kulturskole, markeds- og salgsansvarlig innen hotellnæring og et årelangt engasjement i kulturliv. “Født” med en interesse for det esoteriske. 

Og i flere år nå har jeg hatt den glede å vie meg til å veilede mennesker til å forstå hvem de er, hva de ikke er, OG hvordan vi lever livet fritt fra lidelse.

“Jeg vil bare dø” er en tanke som har fulgt meg gjennom livet. Noen ganger smaksatt av angst, håpløshet og selvforakt. Andre ganger; kun en tanke “Jeg vil bare dø”. 

 

Humørsvingninger, depresjon og mani var en stor del av “min historie”, og som 26 åring fikk jeg diagnose bipolar 1. Jeg ble den som hadde en lidelse jeg forsøkte å kontrollere. Men uansett hvor mye jeg forsøkte, så ble jeg ikke bedre innvendig.

 

Jeg gikk i behandling, tok medisiner, leste selvhjelpsbøker og tok i mot råd. Jeg jobbet med meg selv  - men ingenting funket egentlig - den samme dansen fortsatte. Tankene, mønstrene og angsten var der.

Men da jeg var 36 år skiftet perspektivet mitt seg. Og jeg gikk fra å være en som prøvde å holde ut med psykisk lidelse til å faktisk eliminere den.  

 

Jeg hadde ganske så mange fordommer, som nå er lagt bort, bla. annet: “ Folk som mediterer er pretensiøse idioter med klær i regnbuefarger, som har dårlig helsekostånde og prøver å være noe de ikke er. Det er så typisk oss i Vesten og leke åndelige!” Men heldigvis endret det seg.

 

Fra å leve som om jeg bare måtte holde ut frem til livet var over, er jeg nå uendelig glad i det å leve. Og jeg ønsker det samme for andre, enten man lider stort eller smått - det er ikke nøye. Lidelse er lidelse og vi er ikke lidelsen i oss. 

I flere år nå, har jeg undervist mennesker daglig, i hvordan de bryter med egne mønster og hvordan de befrir seg selv. Og det var helt herlig når min kjære kollega Elisabeth og jeg bestemte oss for å lage digitale kurs, slik at vi kunne nå ut til mange mange flere med vårt budskap. Vi gleder oss så mye over kunne dele dette og ikke minst til å få se miraklene utspille seg i ditt liv

bottom of page