top of page

SelaHeals

Les noe av hva andre synes om kursene våre

Knut

Kundeomtale

Det er en utrolig reise som æ e på nu. Er så glad for at æ fant dokker og at æ får være en del av det her. Hvordan det her har fått fram den sanne meg e magisk. Har ikke ord på takknemligheta.

Stine

Kundeomtale

Jeg har i helgen for første gang på veldig, veldig lenge kjent på en indre ro og mestring av tilstedeværelse her og nå. Jeg tok meg flere ganger i å ha øyeblikk der jeg var glad, lykkelig og håpefull og var samtidig litt på vakt fordi "kan jeg virkelig være det?".

Så jeg er veldig takknemlig for at dere har gitt meg et perspektiv som jeg sårt trengte.

Per Erik

Kundeomtale

Ja det er deilig å endelig vite ka man skal gjøre når d dukker opp. Har gått egentlig heile livet å ikkje skjønt det når eg hadde blitt trigget å blitt i følelsen og ikkje komt seg ut av det. Så er beroligendes å endelig ha kunnskapen om det. Det satt langt inne med smertekropper som eskalerte. Ser tilbake igjen på det no i dag å tenker att ditta her er fint for å smelte dei smertekroppene som kom opp.

Ruth Irene

Kundeomtale

Lytter og gjør øvelser hver dag, jeg elsker dem. Når jeg nå forstår hva tankene har gjort med meg. Det verste var at jeg trodde så mye på dem at dem vart sannhet. Jeg er så takknemmelig for å være med dere på denne reisen. Når jeg lyttet på klagervideoen, fikk jeg motstand i meg, jeg har trodd at det var andre som klaget, nå ser jeg at jeg klaget også, men mere inni meg enn utad. Så lærerikt dette altså.

Kristine

Kundeomtale

Har sjøl kjent på en enorm forandring i meg sjøl, og det kjenner æ på at det føles veldig veldig rett. Det er utrolig fint å høre at du faktisk så det, for æ kjente at æ var mer åpen i hjertet enn æ har vært før. Gleder meg til hva d her kan bringe videre for meg, og hvor langt æ kan nå.

Har i desember gjort mer, reist mer enn æ har gjort på ååååår til tross for en tung desember. Æ har klappa meg sjøl på skuldra og eid følelsen av å våge. Har vært så stolt av meg sjøl over at æ lever mer enn før. Det her året har vært det tøffeste året kor æ har mista altfor mange, altfor brått. Og kor æ har utvikla meg så utrolig mye.

Sorgen har vært så utrolig dyp, samtidig har veksten i meg vært så hjertego. Så at æ har hatt en transformering, ja 100%.  Sett pris på dokker, det dokker gjør - både synlig og bak i kulissan. Dokker e virkelig og fine mennesker. Har sjøl kjent på en enorm forandring i meg sjøl, og det kjenner æ på at det føles veldig veldig rett. Det er utrolig fint å høre at du faktisk så det, for æ kjente at æ var mer åpen i hjertet enn æ har vært før. Gleder meg til hva d her kan bringe videre for meg, og hvor langt æ kan nå. 

Jasmina

Kundeomtale

Hei. Det har vært  veldig lærerikt, spennende og ikke minst veldig hyggelig å være med dere. Dere er utrolig hjelpsomme og man ser at dere er oppriktig engasjerte i det dere gjør og lærer bort.

Dere viser omsorg og at dere virkelig bryr dere om oss. Man føler seg absolutt ivaretatt og sett. Det betyr så mye for meg. Jeg har lært utrolig mye av dere og bruker tipsene og rådene deres for alt det er verdt. 

Jeg lever nå mye mer i nuet og lar ikke tankene mine eller egoet ta over i allfall i 80 % av tiden min. 

Marit S

Kundeomtale

Jeg har virkelig vokst på alt j har mottatt av dere. Dere er store healere og goooode mennesker. Dette er d beste kurset j har vært på. Og j har fått masse for pengene!! Lykkelig!

Sissel

Kundeomtale

Tror jeg begynner å se hva som er ego. ?Når en er tatt av egoet, blir en meskete og som kanskje jeg ville sagt, høy på seg selv og blærete og andre veien, alt som hemmer deg og holder deg nede slik at du ikke skinner den du egentlig er.

Tusen takk for at dere er så På. Setter utrolig pris på at dere følger så bra opp og svarer på alle spørsmål. Det har vært en helt ny opplevelse for meg å møte mennesker/dere som har og gir så mye kjærlighet. Gleder meg til gruppesamling i kveld.

Trine H

Kundeomtale

Takk for opptaket. Ja, det var helt klart noe som skulle forløses. Jeg ble nemlig trigget da jeg leste e-posten, men skjønte fort at det var noe jeg skulle lære av det :-) 

Jeg er utrolig glad for å være på denne lærerike og livsendrende reisen.  

Vi ses på onsdag. Jeg gleder meg!

Magnus

Kundeomtale

Leste om videregåendekurs og lærerkurs. Så sykt kult det dere driver med er. 

Det konkretiserer reisen min så sykt. Med så heftig smertekropp som dukket opp i dag og alle løsningene lå i kurset. Helt vilt. Elsker det.

Var veldig godt å se og være med dere i kveld. Takk for det dere gjør og at jeg får være med på det. Det gjør livet så mye bedre å kunne føle på fellesskap i de tingene her❤️ glad i dere

Ingerid

Kundeomtale

En liten hilsen fra meg, med takk for alt som har blitt opplyst i meg.

Jeg har lagt flere vonde sider ved meg selv til side og istedenfor så nyter jeg mer. Dette har hjulpet meg så.

Nå er jeg et nytt menneske.

Det som ble sagt, at jeg måtte hjelpe meg selv, før jeg kan være noe for andre, klarer jeg nå. Jeg puster før jeg svarer, er klarere i hodet, godt humør, ja alt er sååå mye bedre nå.

Er så stolt av meg selv og godt med mer ekte smil rundt munnen. Det virkelig fungerer. Tusen takk. 

Mari

Kundeomtale

Når ego prøver seg kan jeg kjenne at jeg ikke stoler på det lenger, og det får ikke utfolde seg. Kan også spørre meg selv om det virkelig er sant, det som det prøver å fortelle meg.

Og når jeg utforsker litt så ser jeg at, det er faktisk ikke sant. Vil takke dere begge for at dere har laget dette kurset, og at jeg fant dere akkurat nå.

Håkon

Kundeomtale

Jeg har brukt store deler av livet til å finne ut av meg sjøl. Ikke på et filosofisk og gøyalt plan. Nei, det handlet alltid om å finne ut av mine egne feil, og det var det mange av.

Jeg jobbet hardt med å finne ut hva jeg kunne gjøre med de feilene. Men det virket som: uansett hvor bevisst jeg var på at jeg har handlingsmønstre, så endte jeg likevel opp med å gjøre de kjente og vante handlingene jeg var veldig klar over. Jeg fikk til endring, men den var kortvarig. Mønstrene kom igjen. Jeg klarte rett og slett ikke å endre meg.

Og det er så mange mål som jeg har lagt død, fordi jeg til stadighet endte opp med å ikke gjennomføre og fullføre.

På mange måter kunne det på utsiden virke som jeg hadde "MY SHIT TOGETHER" men på innsiden av meg var det ikke slik.

Påbegynte prosjekter, som ikke ble dradd i havn, var en av de. Hver gang jeg begynte å kjenne på muligheten til suksess, kom frykten og jeg trakk meg tilbake. Bedre å trekke seg enn å ta sjansen og feile sa stemmen i hodet til meg.

Det er ikke rart jeg ikke kom dit jeg ville. At jeg ikke klarte å bygge meg så stor og sterk som jeg egentlig er.

JEG SER DET NÅ! Det har mange ganger slått meg opp gjennom årene, at det kunne vært annerledes, for jeg så jo noen ganger at jeg var hovedgrunnen til at det ikke ble bedre. Men likevel klarte jeg aldri å bryte med det som gjorde at jeg ikke kom meg videre. 

Årevis med selvutvikling, kursing og bøker, endte med at jeg kom til et punkt hvor det kjentes ut som om jeg hadde resignert.

Jeg var kommet til det punktet hvor jeg bare aksepterte at livet ikke kom til å bli slik jeg ønsket. Jeg husker jeg kom til det punktet hvor jeg fortalte meg selv at jeg bare skulle være fornøyd med det som var. At jeg ikke trengte noe mer, at jeg bare måtte la livet gå sin gang.

Det ironiske er at det kan høres ut som en fin løsning, men jeg var selvsagt ikke fornøyd.

Det var som en forsvarsmekanisme å resignere. Det var rett og slett jeg som begynte å gi opp livet, på samme måte som målene mine. Jeg levde jo ikke ut potensialet mitt.

Men nå som jeg vet så mye mer, og har lært å kjenne meg selv på et dypere nivå. Og se bakenfor de utfordringene jeg har gått og følt på, så viser det seg at jeg er så mye mer enn det jeg trodde.

Etter at jeg begynte å jobbe med SelaHeals har livet mitt bokstavelig talt blitt snudd på hodet.

Jeg holder meg selv høyt nå. Har selvrespekt, selvinnsikt og fått den etterlengta tryggheten i meg. 

Jeg har lært meg hvordan jeg setter meg et mål utifra hva som er riktig for meg, og VIKTIG: jeg har lært meg å gjennomføre og fullføre.

Jeg anbefaler SelaHeals og deres arbeid til alle som vil høre på. De er virkelig noe annet, enn alt jeg har vært borti før. Metoden jeg lærte her, løste opp problemene jeg hadde.

Det var ikke slik at jeg måtte fortsette å jobbe og slite med meg selv.

Det de lærte meg, tok rett og slett bort problemene på et slikt dypt nivå, at de ikke lenger fantes i meg. Jeg så det tidlig også i de andre kursdeltakerne og. Ikke bare kunne jeg se min egen endring, men også deres. Virkelig EMPOWERMENT - det dere driver med.

Takk til Elisabeth og Jenny for at dere fikk meg til å ta kontroll over egoet mitt og faktisk leve ut den jeg virkelig er. Nå gleder jeg meg over livet og "who knew" at det var mulig.

Mona

Kundeomtale

Jeg kan ikke fortelle nøyaktig hva det var, men en ting er sikkert, i løpet av et par uker, var hele min virkelighets oppfatning tatt fra hverandre.

Det handlet ikke om verdensbildet mitt, det handlet om meg! Jeg var ikke den jeg trodde jeg var. Spiritualiteten hadde alltid vært rettet utover, nå ble den rettet innover. Livet hadde klargjort meg, slik at jeg kunne forstå: jeg var ikke tankene mine!

Stemmen i hodet mitt som fortalte meg hva jeg følte, var ikke meg. Jeg begynte å legge merke til hvordan tankene faktisk snakket og jabbet i vei. Og ikke lenge etter jeg la merke til dette, så begynte jeg å mestre meg selv på en helt ny måte. 

Mitt møte med SelaHeals har endret meg på et nivå, som jeg ikke trodde var mulig. Da jeg ble forklart, at vi alle er ment til å bryte fri på et eller annet tidspunkt, og at vi alle kan bevisst gå inn for å bryte våre mønster - så var den friheten alt jeg brydde meg om. Det må forstås. For før jeg fikk denne åpenbaringen, så jeg hadde akseptert at livet besto av indre kamp, selvforakt, og destruktiv livsførsel. At jeg måtte alltid passe på, kontrollere meg selv.

Jeg hadde levd livet tett fulgt av et manipulerende tankemønster, som hadde helt gift i sinnet mitt og fortalt meg hva jeg følte og mente. Og dermed også formet fleste av mine handlinger.

Alle avgjørelser ble tatt utelukkende basert på tankekjør og angst. Det som før var MEG og MINE mønster, brøt jeg med ved hjelp av AIS metoden til SelaHeals. Og jeg følte meg så FRI. Det var og er fortsatt den lykkeligste og mest fredfulle tiden noensinne, den vakreste og mest sanselige. Fra å leve et liv, hvor jeg bare prøvde å holde ut til det var over, er jeg nå trygg i meg selv. Skam og angst som har vært to store følgesvenner gjennom livet har forlatt meg, og jeg sitter igjen med en ubeskrivelig lettelse og ro.

Og ja, takknemlighet til SelaHeals, for all støtte og forståelse, for humor og visdom og for at dere faktisk åpnet øynene mine, slik at jeg for første gang så klart." Mona

Gry

Kundeomtale

Blitt flinkere til og si ifra, og ikke alltid det blir respektert, men jeg føler meg så trygg i det jeg gjør å sier at det bare preller av i motsetning fra tidligere der jeg prøvde alt for å please.

Det har blitt lettere være med fam/venner selv de med mest utfordrende ego smertekropp. Kan jeg handtere de lettere nå som jeg vet hvordan jeg skal komme på plass i meg selv.

Jeg har lært og skjønt at det med energi og bevisthetstrening er det som skal til for å takle utfordringene jeg støter på. Ikke alltid lett å komme på når jeg står i det, men det har og blitt bedre.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er MEKTIG stolt av meg selv og hva jeg har fått til på disse få ukene.

Hvem skulle tro det at Gry kunne bli så rolig til sinns og elske seg selv men der tok jeg feil. Min samboer sier at øyne mine har begynt glittre mer og mer farge i de. Herlig med skryt og jeg takket og bukket jeg har aldri likt skryt fornektet det å snakket meg selv ned. Nå bare sluker jeg det.

Gleder meg til resten av min videreutvikling på kurs med dere. Hadde det ikke vært for selaheals og alt jeg har lært å tatt inn raskt så hadde jeg aldrig vært der jeg er i dag.

Er så takknemlig og har ikke ord for hvor viktig dere er for meg i denne prossesen.

Nå skal jeg ta med meg søvn meditasjon inn i senga å få en god natt søvn.

Takk for at dere er til.

Eks Kontrollfrik

Kundeomtale

Jeg har drevet med selvutvikling i tre år fra før og kommet et stykke på min reise. Men manglet noe. Er jo mange der ute, og hver til sin tid.

Og det var nok ikke tilfeldig jeg kom over Elisabeth og Jenny våren 2023.

Få kontroll på ego tror jeg introduksjonen var. Og yes, tenkte jeg. Det skal jeg knekke nå. Det egoet som styrer meg. Den stemmen som sier jeg ikke er fornøyd og alltid skulle ha noe mer. Ikke visste jeg hva jeg brant for heller, og ikke følte jeg så mye synes jeg (ego)

Jeg ble med på introkurs og bare kjente dette var det rette for meg. Men stemmen i hodet( egoet) sa nei, dette er da ikke noe for deg. Og der og da, sa jeg til meg selv, det skal jeg visst!! Akkurat det jeg skal når ego sier nei , gjøre det motsatte. For jeg kjente det var rett, for meg

Og det har det vært. For en reise og for en egenutvikling av den egentlige meg. For jeg er jo egentlig ikke kontrollfreak, ikke trenger jeg skulle fortelle folk (de jeg er glad i mest) hva de burde gjøre og ikke gjøre.

De er selv på dette livets reise, og hvem er jeg til å fortelle hva som er rett og galt? Og rett for hvem?

Jeg kjenner at dette er det beste jeg kunne gjort for MEG

Og lurer du på om dette er noe for deg? Hør på de, og kjenner du dragning , bli med. Det eneste du kan miste er egoet ditt. Masse lykke til alle sammen! 

Viggo

Kundeomtale

Hei 

Ja, jeg har lært mye etter jeg kom i kontakt med dere to skjønne damer.

Første gang jeg hørte på webinaret deres, der Jenny begynte å snakke om Egoet sitt. Da gjekk det kaldt nedover ryggen. Jenny snakket om meg. Om jeg vart skræmt ja. Det kan du B... På.

Var på to samtaler med Jenny, før jeg meldte meg på kurs. Det angrer jeg ikke på. Har fått ett annet liv, roligere ikke Egoet som snakker for meg. Jeg kan gjøre ting, uten å bli seik forbannet. Og hive alt rundt meg. Føler meg mye roligere gjennom dagen, ikke så utslitt.

Tar meg heller en runde ekstra med meg sjølv og Egoet før jeg plaprer ut med ting, som kan være sårende.

Ser i jobben og, er mye roligere, stresser ikke med å få ting gjort. Sånn var jeg før, måtte bli ferdig. Viss ikke ble Egoet mitt surt. Og jeg trøtt og sur når jeg kommer heim.

Så jeg vil takke dere massssssse for det dere har gjort for meg, og med meg. 

Samboeren min sier ho har fått en ny mann.
Sitter med tårer i augene, no menst jeg skriver dette. Så glad er jeg. 

Tusen hjertelig takk Jenny og Elisabeth

Anne

Kundeomtale

Siden jeg gikk ned for telling på tampen av 2016, så har jeg vært gjennom ørten ulike former for terapi som riktignok har hjulpet meg, men de har hjulpet bare delvis og noe - jeg kom aldri i mål - og fortsatte å søke videre.

En ting jeg har savnet i terapi er å føle meg ivaretatt og sett som et helt menneske, rett og slett å bli rommet sånn som dere rommer andre ved å være helt til stede i det som skjer i øyeblikket - det er unikt i det dere gjør, og tusen takk for det. Og jeg mener ikke at det dere driver med er terapi, men det er helhetlig bevisstgjøring som får deg på plass i deg selv igjen.

Og så skjønte jeg da jeg så videoen om ego hva som er grunnen til at jeg har holdt på med mye som ikke er bra for meg når jeg har all kunnskapen om hva som ville vært bra for meg, og likevel ikke har gjort det.

Det er jo ego som velger minst ubehag i øyeblikket (legge seg på sofaen i stedet for å gå ut en tur, se tv i stedet for å lese/strikke eller noe annet osv), og så velger jeg ubevisst å følge ego og blir bare enda slappere, dorskere og mindre fornøyd. Liker veldig godt dette her altså, og alt dere lærer bort.

bottom of page