top of page

SelaHeals

Privatundervisning

Oppfølging er viktig for oss i SelaHeals og det vil du virkelig få erfare når du tar kurs hos oss. Vår privatundervisning er annerledes, givende og transformerende. Og det er ingenting vi ikke kan hjelpe deg ut av eller videre med. I disse timene ser vi på ditt ego og dine smertekropper, og som oftest tar vi i bruk healing/lesing. Dette funker som en katalysator i prosessen og drar deg videre og hjelper deg å komme på plass. Vi ser deg, hører, deg og møter deg akkurat der du er. Og du vil virkelig få kjenne at du er ivaretatt.

"Det er nå ett år, siden jeg begynte på denne endringen.Det har virkelig vært en reise inn i dypet av meg selv, hvor jeg har kunnet se på såre vanskelige aspekter av meg selv i en trygg og varm setting. Jeg har fått et helt nytt perspektiv på meg selv og hvor jeg skal videre i livet. Det har hjulpet meg med å forløse vonde minner og tankemønster som ikke gagner meg og gitt meg muligheten til å se på livet med en letthet og glede som jeg ikke trodde var mulig." Følelser som sjalusi, trang for anerkjennelse og bekymring for fremtiden forsvant i små og store stykker gjennom samtale. Jeg er mer omsorgsfull, ydmyk og målbevisst." aksel

Vi er opptatt av at du skal få til, det vi lærer bort. 

Et GENIALT aspekt ved denne prosessen er at man "fikser" seg selv og det skjer ved at du endrer energien i deg og ved det ser ting på en ny måte. Det er ikke vi som kommer inn å fikser deg.

Det å være den som selv har styringen, være den som tar seg av seg selv er helt fantastisk frigjørende. Og i disse timene erfarer du virkelig hva du er i stand til gjennom at vi veileder og støtter deg.

I denne undervisningen, legger vi til rette slik at du får til. Ofte tar vi i bruk lesing/healing som verktøy. Vi tilpasser øvelsene våre til deg og hjelper deg å forløse. 

Folk vi jobber med er på ulike stadier i prosessen, og har forskjellige behov og ønsker. I disse timene får vi møtt deg akkurat der du er og gitt deg alt vi kan. For det vil du også kjenne på, at det som er viktig for oss, er at du får det til. Vi deler alt vi kan og vi lærer bort alt. Vi holder ingenting tilbake. Alt vi ønsker er at du også skal erfare hvor fantastisk du er. Og poenget er at vi alle kan - vi er alle mestere! 

Du vil oppleve at disse timene er ganske så magiske, for du vil klare å se deg selv, egoet og smertekroppene helt klart.

 

Du vil i sanntid oppleve at du forløser smertekropper, som har hatt feste i deg siden du var barn. At du fra det ene øyeblikket til det andre merker selv at du endrer dine synspunkter på ting - og helt av egen kraft endrer din tilstand gjennom vår støtte og veiledning.

Vi er oppriktig glad i elevene våre og er ekstremt takknemlige for at de velger å gå veien med oss, for det er virkelig en helt fantastisk måte å leve på - det å få lære bort det som gjør oss fri. Disse samtalene, er nære, oppriktige og kjærlige. Du vil aldri oppleve å bli dømt av SelaHeals, det er ingen skjeletter i skapet, som er for skumle for oss. Egoet er så redd for å bli avslørt, men DU vil veldig fort kjenne at du er uendelig trygg med oss.

I flere av kurspakkene er disse timene inkludert for vi anbefaler det på det sterkeste, men man kan også booke privatundervisning underveis.

I disse timene møtes vi over zoom og vi tar opptak, slik at du kan lytte til det igjen og igjen. For det kommer så mye informasjon i løpet av disse 90 minuttene, så de fleste ønsker å høre på det flere ganger. 

Du er også hjertelig velkommen til å booke enkelt timer med oss her. Og er det noe du lurer på, så finner vi ut av det ved at du tar kontakt med oss her

Medlemspris 1200 kr  Ordinær pris 2200 kr

bottom of page