top of page

SelaHeals

I dette intervjuet får du høre fra Gry og hvordan hun nå klarer å være tilstede i livet, kose seg og ikke minst fått gode relasjoner til tradisjoner og annet som hadde gitt henne smertekropp i mange år. 

Hun vet også nå, at grunnen til at hun ofte var trøtt, lei seg, ikke hadde matlyst o.s.v. var fordi det var ego som ville holde henne vekke fra å ha det godt med seg selv.

Gry hadde søkt mye forskjellig hjelp, men som hun sier selv, det var når hun fikk opp energifrekvensen at uro energien i henne roet seg. Først da klarte hun å stoppe disse destruktive periodene sine.

Samtaler med kursdeltakerne våre

Randi hadde hvert år gjentagende perioder hvor alt ble et ork. Kroppen og hodet låste seg. 

Hør hvordan hun åpnet seg opp, er fullstendig tilstede i livet sitt og nyter mer enn noen gang livet.

Også de situasjonene som ikke er så behagelige og som hun før så på som krevende og vanskelig.  Nå tar hun de med et smil. Helt herlig Randi for en transformering du har gjort. 

I dette intervjuet får du høre Silje som gikk fra lite energi - til nå å virkelig leve i tråd med seg selv og ta utdannelse. Hurra sier vi. 

Alt fordi hun nå klarer å holde ego på avstand, har forløst mange energetiske blokkasjer slik at hun både kjenner signalene kroppen gir henne og ikke minst tørr å følge dem. 

Silje har alltid vært en sterk person, stått på og kjempet, har sterk intuisjon når hun har kjempet for seg selv og et familiemedlem hun er utrolig glad i, men tilslutt orket hun ikke mer og ble selv sengeliggende.

Hun har nå forstått at alt er energi, alle har sin reise og at når hun er på plass i seg selv og tar vare på seg selv, så kan hun være så mye mye mer for andre.  

bottom of page